Skrevet av: | Postet den:

Øker energinivået For de fleste av oss, spesielt de som har jobbet hjemme i sperreperioden, er en kopp kaffe sannsynligvis det første vi strekker oss etter hver morgen. Det bringer oss ut av den disige morgensøvnen og gir oss energi, klare til å ta fatt på dagen.

Kaffe inneholder koffein og er et mildt stimulerende middel og øker hastigheten på prosessene mellom hjernen og kroppen vår. I akseptable doser, og som en del av et balansert kosthold, får det oss til å føle oss våkne og mer våkne. Stimulerer produktiviteten Som et stimulerende middel holder kaffe ansatte våkne og mer våkne gjennom hele arbeidsdagen, og forbedrer produktiviteten på arbeidsplassen. Å holde de ansatte fokusert på arbeidet gjennom dagen er imidlertid ikke den eneste måten kaffeforbruket øker produktiviteten på. Det er bevist at regelmessige pauser fra dataskjermen kan forbedre de ansattes produktivitet betydelig, og gi dem tid til å strekke på bena, få blodet til å renne og lade opp igjen.

Forbedrer kreativiteten Når du inntar kaffe, stimulerer du hjernen og blir mer våken. Dette fungerer ofte i favør av å stimulere kreative ideer og tanker. Enten du jobber selvstendig eller som en del av en større gruppe, er kaffe bra for å engasjere sinnet og tenke utenfor boksen.

I tillegg kan kaffeforbruk etterpå "utbrent"-stadiet av kreativ idédugnad, noe som gjør det mulig å lage og diskutere et større antall løsninger.

Forbedrer hukommelsen Kaffeforbruk har vært knyttet til en forbedring av både korttids- og langtidshukommelse, i spesifikke oppgaver knyttet til tilbakekalling. Funnene fant at den opplevde forbedringen i minneytelse var større om morgenen enn om kvelden .

Med et skarpere minne kan ansatte huske prosjektdetaljer og tidsfrister bedre, noe som muliggjør effektiv løsning og fullføring av oppgaver.

Det kan spare tid Gjennom investering i en kontorkaffemaskin av høy kvalitet vil ikke lenger dine ansatte føle behov for å forlate kontoret for å bestille kaffe fra kafeen rundt hjørnet. Med bønne-til-kopp- og pulverkaffemaskiner som kan produsere en varm drikke på under ett minutt, samles tidligere tapt tid raskt i økt produktivitet.

Kaffe kan redusere stress Tilhengere av kaffe har lenge sunget bønner om kaffe som en stressavlaster. Nå har forskning funnet at koffeinforbruk kan knyttes til en reduksjon i stress.

Koffein sies å redusere stress gjennom å hemme reseptorer i hjernen som frigjør et kjemikalie kjent som adenosin. Forskere fant at disse reseptorene er ansvarlige for de negative effektene av stress og at stressindusert atferd kan stoppes ved å blokkere reseptorene.

Det gir et hyggelig arbeidsmiljø Å ha en pulver- eller bønne-til-kopp kaffemaskin av høy kvalitet på jobben kan bidra til å skape et positivt arbeidsmiljø. Medarbeiderne dine vil ha høyere energinivåer, bli mer muntre og være tryggere på å snakke med andre medlemmer av teamet deres og den bredere virksomheten. Regelmessige kaffepauser kan bringe sammen ansatte som normalt ikke ville ha et kontaktpunkt med hverandre, noe som kan fremme samhørighet og føre til bånd på arbeidsplassen. Disse interaksjonene kan også danne grunnlaget for fremtidige samarbeid på tvers av avdelinger som kan generere fortjeneste for din virksomhet.

Sammendrag Hvis du var i stand til å avgjøre om en kontorkaffemaskin var en verdig investering for kontoret ditt, håper vi denne bloggen har hjulpet.

Samlet sett kan en kontorkaffemaskin øke produktiviteten, redusere stress og forbedre avdelingens kreativitet og samarbeid, og skape et positivt arbeidsmiljø for dine ansatte. Noe som vil bli verdsatt høyt etter covid.

Hvis du er klar til å ta neste steg i kjøpsreisen din, oppdag den beste kaffemaskinen for kontoret ditt eller kontakt teamet vårt .


Besøk oss på:

Copyright (c) Stigma Salg og Tjenester AS

Besøksadresse: Stalheimveien 12, 9403 Harstad
Telefon: ​+47 99 25 25 11
Epost: post@stigmakaffe.no