Skrevet av: | Postet den: | Kategori:

Drikk for å forbedre utholdenheten Forskningsdata viser at koffein midlertidig vil forbedre våkenhet og fysisk utholdenhet . Dette er delvis fordi koffein reduserer din oppfatning av innsats under en aerob bevegelse, slik at du kan prestere lenger uten å bli sliten. Det blokkerer også en reseptor i hjernen som styrer følelsen av søvnighet og tretthet!

Drikk for å øke styrke Det er noen minimale bevis på at det også vil forbedre styrke eller kraft - så det kan også hjelpe deg med å løfte tyngre materialer når du er på jobb. Noen eksperter mener det er fordi koffein får muskelfibrene dine til å trekke seg sterkere sammen når de får et signal fra nervesystemet. Sterkere sammentrekninger gjør at du kan løfte mer vekt eller løpe fortere. Det hever også testosteronnivået midlertidig, noe som også kan øke styrken og andre anaerobe aktiviteter.

Drikk en time på forhånd Koffein når sitt høyeste nivå i blodet ditt omtrent en time etter at du har spist det, så planlegg deretter for at det skal treffe når du virkelig trenger det. Den gode nyheten er at den forblir i systemet ditt, og omtrent halvparten av den vil fortsatt være der selv 6 timer etter at du har spist den.

Drikk riktig dose En kopp kaffe har omtrent 140 mg koffein, mens en boks med Red Bull har omtrent 80 mg. Forskningen viser at du trenger 200-600 mg for å få den forbedringen i ytelse, som er minst 2-3 kopper av de fleste former. Men du vil ikke bli for gal, det kan være ekstremt hardt for magen og mage-tarmsystemet, noe du ikke trenger midt i arbeidsdagen.

Drikk med mat og vann Koffein kan også virke dehydrerende og også gjøre deg nervøs – spesielt når det inntas uten mat og vann. En god tommelfingerregel er å nyte en kopp vann til hver kopp kaffe. Du bør også unngå det hvis du har problemer med å sove, har høyt blodtrykk eller har sår.


Besøk oss på:

Copyright (c) Stigma Salg og Tjenester AS

Besøksadresse: Stalheimveien 12, 9403 Harstad
Telefon: ​+47 99 25 25 11
Epost: post@stigmakaffe.no